Sportfestival - Reisverslag uit Kyoto, Japan van Enzio Willemsen - WaarBenJij.nu Sportfestival - Reisverslag uit Kyoto, Japan van Enzio Willemsen - WaarBenJij.nu

Sportfestival

Door: Enzio willemsen

Blijf op de hoogte en volg Enzio

03 Oktober 2010 | Japan, Kyoto

Hallo allemaal.

Afgelopen vrijdag had ik sportfestival op school. Alles was werkelijk strak geregeld. Iedereen wist precies waar en wanneer die ergens moest gaan staan behalve ik. Ik werd gelukkig geholpen door mijn roze klasgenoten. Mijn klas samen met 2 andere klassen behoorden tot het roze team.
Na de spectaculaire openings ceremony, begonnen de spellen. Aan de foto's kun je zien wat voor spellen dat waren. Een leuk spel was dat ik werd opgetild. De personen die worden opgetild hebben een petje op, en die moeten het petje van de tegenpartij van hun hoofd afslaan. Daarbij kwamen mijn lange armen wel van pas. Ineens voel je wel dat er ruim 1000 mensen naar je zitten te kijken!! Maar het allerleukste was toch wel het rennen. Alle klassen tegen elkaar, en we moesten telkens het stokje doorgeven. Ik mocht 50meter rennen, en tijdens het rennen haalde ik iemand in haha (dat hadden jullie vast niet gedacht he!!) Het publiek ging helemaal uit z'n dak toen dat gebeurde XD
Iedere kleur (een aantal klassen samen) moest een dans laten zien. Ik vond zelf dat het roze team daar het slechts in was haha. Ik mocht aan de buitenkant mee doen met het refrein en een beetje klappen.
Die dag was het heel de dag stralend weer. Het begon om 8:30 en duurde tot 16:00. We hebben meer gekletst in de zon gelegen en foto's gemaakt dan dat we werkelijk gesport hebben, maar dat hoort er bij. Het gaat voornamelijk om de gezelligheid vertelde mijn leraar. En gezellig was het zeker! Doordat we de hele dag in de zon zaten, ben ik wel hartstikke verbrand. Mijn gezicht, mijn nek, armen en benen zijn nu vuurrood!! Maar ja, als ik dan aan jullie in Nederland denk, vind ik het helemaal niet erg! XD

Ik heb trouwens antwoord gegeven op sommige reacties en vragen. Mijn antwoord staat dan onder jullie reacties.

Sayoonara!

• 03 Oktober 2010 - 00:53

Bladel:

Volgens mij zit je achterste voren met een lichtblauw overhemd klopt dat? Leuke foto's zijn het en lekkere vrolijke kleuren. Heerlijk dat zonnetje,wij hadden de hele dag regen!!! haha

• 03 Oktober 2010 - 01:39

Enzio Willemsen:

Nee haha Ik heb een roze t-shirt aan en ik zit niet omgedraaid.

• 03 Oktober 2010 - 16:03

Asta:

het was een soort zoek wally, maar ik zie je zitten! :) al kijk je niet erg geinteresseerd moet ik zeggen :P

• 03 Oktober 2010 - 21:27

Bladel:

Bedankt Asta, we hebben hem gevonden, het was wel even zoeken en we moesten natuurlijk wel bij de les blijven !!
    Hij viel gewoon niet op tussen die Japanners!

• 06 Oktober 2010 - 17:46

Janne:

peees, ik check jou er net tussen, in je mooie naveltruitje, staat je zeer goed ^^.

• 10 Oktober 2010 - 11:54

• 10 Oktober 2010 - 11:55